Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Nov 30, 2019

Svante & Vanja har haft fullt upp och har som vanligt massor av saker att berätta. Svante har fått en hemlig beundrare och semestrat på Kap Verde. Vanja funderar över varför kvinnor som har fött barn har en annan ton på fiffi. Och varför ser Vanja så himla ung ut enligt Svante? Allt detta samt mycket mer i...


Nov 21, 2019

I avsnitt två frågar sig Svante och Vanja om vilken peeling som är bäst och hur dom egentligen fungerar. Behövs det en drink innan varje avsnitt, kanske säger Svante. Lyssna och avgör själva!


Nov 14, 2019

Oj vad det har hänt mycket sen sist som Svante & Vanja bara väntar på att få berätta för er. Under säsong 2 kommer de vara ännu mer öppenhjärtiga och berätta om allt som händer på en av sveriges bästa skönhetskliniker men också vad som händer i deras privatliv.

I premiären kommer Svante & Vanja bland...


Nov 10, 2019

Det har hänt mycket sen sist och Svante & Vanja bara väntar på att få berätta allt för er. Under säsong 2 med release den 21:e november kommer de vara ännu mer öppenhjärtiga och berätta om allt som händer på en av sveriges bästa skönhetskliniker men också vad som händer i deras privatliv. Vi ses den...