Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Dec 19, 2019

Influencers och dess tillförlitlighet, det pratar Vanja och Svante om i dagens avsnitt. Hur trovärdigt är det egentligen med influencers som sänder sponsrade inlägg. Och vad tycker egentligen Anitha Clemence om omorphia?


Dec 12, 2019

I veckans avsnitt testar Vanja och Svante på fenomenet LIVEPODD! Publiken får ställa frågor och radarparet pratar om hudens åldrande. Och den där beundraren som Svante har, hur går det egentligen? Lyssna och ta reda på det!


Dec 5, 2019

I detta avsnitt fokuserar Svante och Vanja på torr hud och ger massor av tips om vad man kan göra åt det. Och vad är mesoterapi och infusion egentligen?
I det privata har Vanja gjort en bock till Svante och erkänner att Svante nog är en av få människor som får henne att skratta. Och vad tycker Svante egentligen...