Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Jan 30, 2020

Hur ser egentligen Svante och Vanja på sina ”konkurrenter” inom poddsfären? I detta avsnitt blickar vi in i respektives hudvårdsrutin. Utöver detta tisslas och tasslas det om ett kommande möte i London.


Jan 9, 2020

PRP är på tapeten i dagens program. Vad är det egentligen och vad kan man behandla med PRP? Vanja är lite trött i bollen och Svantes hemliga beundrade är avslöjad.


Jan 2, 2020

Svante och Vanja tar upp vilka ämnen som man bör undvika i sin hudvård. Är alkohol verkligen dåligt för huden? Och vad gäller egentligen när det kommer till mineralolja och silikoner? In Your Face utreder.