Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Nov 26, 2020

Hur mycket kan man egentligen dissa? Shit-listan når nya höjder i dagens avsnitt! Hudvårdsmärken, mediabolag och kändisfrisörer är några som råkar ut för dagens vassa tungor..


Nov 19, 2020

Lyssnarna har ställt sina frågor! I veckans avsnitt svarar Vanja och Svante på allt från hur man minimerar porer, till vem som gjort tre likadana plastikoperationer - och massor där emellan! Kanske får du svar på just den frågan du undrat över så länge?


Nov 11, 2020

Vissa estetiska estetiska behandlingar är helt enkelt inte värt investeringen. Några utav dem kan till och med göra större skada en nytta! I detta avsnitt får vi reda på vilka dessa är, samt vilka alternativ som är bättre.


Nov 5, 2020

Ibland går det inte alltid som man tänkt sig - denna torsdag diskuteras det komplikationer efter estetiska behandlingar och hur man råder bot på dem.
På VS Klinik har Svante och Vanja behandlat en hel del utav dessa offer som råkat ut för skador. Det pratas bland annat om en patient med ”skotthål” i kinderna..