Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Aug 20, 2021

Lagom till att solens strålar mattats av något så syns de tydligare än någonsin - de missprydande mörka fläckarna! Oavsett orsaken till uppkomsten av pigmenteringar så har de något gemensamt; de behöver oftast samma typer av behandlingar och ingredienser för att försvinna. Detta avsnitt komprimerar allt...


Aug 13, 2021

Det finns idag mängder av tekniker att tillgå när det kommer till estetiska behandlingar. Men vad betyder dessa begrepp egentligen? Vi fokuserar på ljuskällor i detta avsnitt och trasslar ut de snåriga begreppen. Apropå ljuskällor så har Vanjas meditation nått nya nivåer och det pratas om månljus...!?


Aug 6, 2021

Det sägs ju att skönhet kommer inifrån.. Så Vanja har gjort något för att bättra på insidan, nämligen en total rensning av tarmsystemet. DETTA under tiden hon suttit helt bortkopplad från omvärlden på ett "hälsohem" någonstans i Sverige. Det vankas nyheter på VS Klinik - Svante och Vanja kommer ta...


Aug 2, 2021

Vi har under ett några veckor samlat frågor från er lyssnare och i detta avsnitt har vi valt ut de bästa! Kan man verkligen bli TORR av den "mest" fuktgivande ingrediensen hyaluronsyra? Är solarium kanske inte så dålig idé för att behandla akne? Viktiga och smarta lärdomar utlovas i detta pangavsnitt!