Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Oct 29, 2021

Den ärliga sanningen om injektionsbehandlingar kommer här. Vad tror Svante och Vanja på och vad går de inte i god för? Vad har egentligen inte Svante gjort och har Vanja äntligen testat botox? Vad hände med kunden som var nära på att dö enligt Svantes utsaga. Det och en hel del smågnabb, som vanligt!


Oct 22, 2021

En sak är sjukt säker, det råder delade meningar om hur man tar hand om sin hud på kroppen. Svante har ett recept som tydligen botar torrhet, och Vanja gillar att att det brinner när hon applicerar sina favoritprodukter. VAD har disktrasor och golvborstar med hud att göra!? Produktrekommendationer utlovas!


Oct 15, 2021

Vi har tagit fram spåkulan och tittat in i framtiden! Det händer en hel del på hudvårdsfronten vad gäller ingredienser, tillverkare och brands. Tydligen kan det finnas något positivt i bakteriebajs, och TikTok (samt en och annan kändis) påstår att vi skall dricka klorofyll för att bli av med akne!? Vi...


Oct 1, 2021

Ögonproblem måste vara hudvårdsvärldens största problem! 99% av alla i branschen påstår att man absolut behöver en egen kräm till ögonområdet.. vi vill helt sanningsenligt påstå något annat. Vad beror egentligen mörka ringar på? Vi listar de bästa metoderna och lösningarna på typ ALLA tänkbara...