Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Jun 17, 2022

Emma S, Pernilla Wahlgren, Laila Bagge och hela vägen till Kim K. Alla dessa vill sätta sina namn på hudvårdsprodukter. Men hur går det egentligen till och hur mycket har dom faktiskt att göra med produkterna? Finns det några produkter och märken som är bättre än andra? Såklart vi har koll.


Jun 12, 2022

Vi tittar på ett viktigt och aktuellt ämne i dagens avsnitt. Ny forskning har kommit kring antioxidanter och vi vill att ni ska bli medvetna. Antioxidanter finns ju även i hudvård - vad gäller där? Är det bara att köra på i gamla spår eller bör vi skippa dessa ämnen helt och hållet? Vi har svaret!


Jun 3, 2022

Sommarens spektakulära behandling presenteras HÄR och NU! Som vanligt har vi tagit något som är bra.. och gjort det lite bättre! Vi snackar om hur du får sommarens bästa lyster och samtidigt tighta porer + fyllig hud. Missar ni detta missar ni allt.


May 13, 2022

Det är den tiden på året igen och vi är frustrerade. VARFÖR är det så viktigt att "få färg"? Vi diskuterar utmaningen så här års med att ge patienter resultaten de efterfrågar och att samtidigt undvika pigmenteringsproblem. Hur länge efter en fraktionerad laser/microneedling/peeling bör man hålla sig...


May 6, 2022

I vilken ordning ska produkter appliceras? Det handlar om krämer, rengöringar, serum, boosters och deras upptagningsförmåga och därmed appliceringsordning. Svante är tillbaka från sin resa med presenter till Vanja men han själv har fått en present från Vanja som ger honom en aning mer självförtroende, om det...