Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

May 30, 2019

Temat för dagen är kändisarnas favoritbehandlingar. Hur gör de egentligen för att hålla sitt ansikte borta från tidens spår? Somliga förlitar sig på berömda hudläkare, medans andra har hittat ett nytt användningsområde för hemorrojdsalva.


May 23, 2019

I veckans avsnitt riktar vi strålkastaren mot vår eminente She-Lase, maskinen för vaginal föryngring. Vi berättar allt om hur man tightar till ”fiffin” och varför. Vi kommer även in på Svantes intresse för.. foffon? Detta och mycket mer i veckans avsnitt!


May 16, 2019

Acne och ärr är dagens tema. Frågan är hur man behandlar dessa problem på bästa sätt? Och vad händer när man dygnar tre dagar i Barcelona och besöker 20 apotek? Allt detta får du svaret på i dagens avsnitt.


May 9, 2019

Hudföryngring står på dagens schema. In your Face har träffat Sveriges ledande hudläkare som delar med sig av sin kunskap inom ämnet. Hur går man tillväga för att dra tillbaka hudens klocka? Och vilken behandling utnämns som föryngringens Rolls Royce? Här får du svaren!


May 2, 2019

Inför detta avsnitt har Svante snokat i omklädningsrummet på gymmet. Hur ser egentligen männens skönhetsrutin ut? Killar är en växande marknad och deras behandlingar skall helst ge resultat utan att vara för synliga. I det här avsnittet diskuterar In your Face marknadens hetaste behandlingar för medvetna män!