Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Mar 26, 2021

Vanja är back in business från sin COVID-vecka och duon är tillbaka med ett avsnitt som fokuserar på hemma-apparatur/redskap! Har kristall-rollers verkligen kraft att göra underverk med huden och vad är vakum-maskinen egentligen bra för? Lyssna för att veta vad som är värt att titta efter och när det är dags...


Mar 12, 2021

Do YOU boo!
Idag snackas det om tabun kring skönhetsbehandlingar och ingrepp. Varför känns det bättre att säga att man återställt något som funnits, snarare än att skapa något nytt? Och VARFÖR kan vi inte sluta bry oss vad andra människor gör med sina utseenden? - You do u!
Det finns lyssnare som gärna...


Mar 5, 2021

Vanja och Svante rotar fram målarpenslarna och diskuterar make-up! Hur påverkas huden av att inte tvätta av sminket på kvällen? Vad gör man för misstag om sminker "korvar" sig? Vanja delar med sig av sin bästa glow-produkt, Svante slår ett slag för mineralmakeup och produkttipsen flödar ur necessärerna!