Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Oct 29, 2020

Nu är det dags för en uppfräschning och ny inblick i Svantes/Vanjas favoritbehandlingar och produkter! Vanja har planerat en överraskning som involverar...? Och kan man verkligen göra fraktionerad laser på läpparna?


Oct 22, 2020

ExilisUltra360 är den hetaste metoden för permanent fettreducering och huduppstramning just nu. Det visar sig att Svante och Vanja kan en hel del om den nya metoden, dem har nämligen köpt en alldeles egen till VS Klinik! Här får vi redo på varför det dröjde tills nu innan kliniken kompletterades med...


Oct 15, 2020

Denna gång dyker vi ner i ett ännu mer avancerat skikt av världen av hudvård - mänskliga stamceller och tillväxtfaktorer är på tapeten! Lär er allt om varför detta är framtiden inom anti-age och hur dessa ingredienser kan förändra din hud för alltid.


Oct 8, 2020

Säsong 3 av In Your Face är här och det har varit väl värt väntan! Svante och Vanja bjuder in till en maxad höst av det senaste inom avancerad hudvård och behandlingar. Mer än någonsin tidigare får vi lära känna personerna bakom podcasten, kliniken och det begynnande skönhetsimperiet - helt utan filter.