Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Jul 31, 2023

Vanja och Svante går igenom sin vardagsrutin när det gäller hudvård. Vem bir mest chockad över den andres rutin? Har Vanja och Svante bytt liv och därmed sin rutin med varandra? Oavsett vad så nämns alla produkter och do's and don'ts kring ordningen på applicering. Fullmatat avsnitt med massa smaskigheter!


Jul 7, 2023

Välkomna tillbaka till skönhetspodden nummer 1! Vassare, rappare och roligare än någonsin. Vad har hänt sedan det senaste avsnittet släpptes? En recap och förklaring utlovas. Håll till godo och nu kööör vi!

Glöm inte bort att följa inyourfacepodd på instagram.