Preview Mode Links will not work in preview mode

In your Face är den enda podden i Sverige som går på djupet i den avancerade skönhetsvärlden. I podden får du möta Vanja och Svante, två skönhet- och livsstilsnördar som öppet delar med sig av branschens hemligheter och lärdomar. Båda har en passion för inre och yttre välmående, likväl med att gå till botten med vad som verkligen fungerar. Med kunskap och ärlighet delar de sina egna perspektiv på världen av skönhet samtidigt som lyssnarna får följa med i en minst sagt händelserik vardag!

Apr 29, 2022

Dagens avsnitt tar vi ödmjukt oss an kändisar. Vi gör en hudanalys baserad på bilder och videon vi sett genom åren. Vad behöver Isabella Löwengrip göra en gång för alla med sin hy? Hur ska Antonija Mandir tänka på inför sina resor för att undvika utbrott och mycket mer. Svante laddar inför sin Dubai resa...


Apr 23, 2022

I dagens avsnitt bevisar en trött och svärandes Svante att han verkligen inte är tråkig och tar med dig på helgens besök på bögklubb. Dessutom få ni följa med i det tuffa livet som egen företagare.


Apr 15, 2022

Har Svante blivit tråkig och smalfet och hur snygg är egentligen Vanja? Under dagens avsnitt avslöjas dessutom vilken som är Svantes favoritdryck. Och ni lyssnare kommer få en hel del cred!


Apr 8, 2022

I dagens avsnitt agerar Vanja och Svante kunder och får sig en hudanalys av varandra. Har Vanjas hud något med att hon är flykting att göra. Svantes läggning kanske också påverkar hans hudtillstånd? Hur och när får man säga bög egentligen. Spännande avsnitt som måste lyssnas på.


Apr 1, 2022

Hudvårdsmärket som är nummer 1 världen över inom hudvård på klinik gästar oss! De är bland annat skaparen av modern av alla C-vitamin serum, som numera kvalificerar som ett must-have för Vanja och Svante. En mask som kyler huden 3 grader? Ett lila serum som väcker hudens egna fuktproduktion med 30%? Det här...